شماره تماس 021-66429800
برای ما ایمیل بزنید info@bazardeh.com
محصولات کشاورزری برای تأمین نیازهای غذایی جامعه و صنایع مختلفی از جمله صنایع غذایی، صنایع بافندگی، صنایع تبدیلی و ... مورد استفاده قرار میگیرد. ایران به دلیل شرایط اقلیمی و آب هوایی خود یکی از مستعد ترین کشورها در زمینه تولید محصولات کشاورزی است و استان سمنان نیز از این قاعده مستثنی نیست. روستاها و کشاورزان این استان ظرفیت های بسیاری برای تولید دارند که در سال های اخیر با مشکل فقدان بازار دست و پنجه نرم می کنند.
شرکت تحقیقاتی و اقتصادی مهندسی پارت ایمن سود (بازارده) یک بازار الکترونیک روستایی و محصولات کشاورزی با پنج حوزه فعالیت تلاش دارد بزرگترین دغدغه تولید کنندگان روستایی یعنی «بازار فروش محصولات» را تا حد زیادی برطرف کند. بازارده برای نخستین بار در کشور امکان نوین رونق بخشی به کسب و کارهای روستایی را در یک بستر امن، با ساده ترین روش، مهیا ساخته است و روستائیان می توانند با پنج روش محصولاتشان را به فروش برسانند.
الف: فروش آنلاین یا برخط: تولید کننده روستایی می تواند محصولات خود را از قبیل زراعی، باغی، فرآوری، نهاده های دامی و صنایع دستی و ... با قرار دادن تصویر و مشخصات در تمام کشور به فروش برساند.
ب: غرفه داری: این بازار الکترونیک روستایی امکان غرفه داری و عرضه محصولات کشاورزی و روستایی را برای تمام روستائیان فراهم کرده تا بتوانند اقلام تولیدی شان را در تمام کشور به فروش برسانند.
ج: خرید قراردادی: ویژگی یگانه بازار الکترونیک روستایی موسوم به بازارده که برای نخستین بار به صورت یکجا و با ساده ترین روش، فرآهم آورده شده، پیش خرید محصولات روستایی و کشاورزی است به این معنی که کشاورز هنوز محصولی را کاشت نکرده، از فروش آن مطمئن می شود و با فراغ بال تمام تمرکز خود را بر تولید می گذارد چرا که از فروش آن اطمینان خواهد داشت.
د: مزایده: در بازار الکترونیک روستایی بازار ده امکان فروش به صورت مزاده و به بالاترین قیمت نیز وجود دارد به این معنی که وقتی کشاورز محصول خود مثلا گندم را برای فروش عرضه می کند می توان تمام پیشنهادات از سراسر کشور را گردآوری و در نهایت بالاترین آنها را انتخاب کرد.
ه: تهاتر: واپسین روش خرید و فروش در بازارده تهاتر به معنی مبادله کالا به کالا یا کالا با خدمات است در این روش اقلام تولیدی و روستایی و حتی خدمات معرفی و در واقع با کالاها و خدمات دیگر معاوضه می شود که برای آن ساز و کار کارشناسی شامل وزن، نوع و ارزش طراحی شده است. بازارده برای نخستین بار در کشور پنج امکانی که در بالا ذکر شد را یکجا گردهم آورده و امکان انجام معاملات را در هر نوع و شکلی به تولید کنندگان و مصرف کنندگان می دهد که خود سبب ایجاد امکان رشد کسب و کارهای روستایی در بلند مدت و ایجاد درآمد قابل اطمینان تر با حذف واسطه ها و دلالان و فروش مستقیم کالا مهیا می شود.
از دیگر مزیت های این سامانه می توان به افزایش فروش محصولات تولیدی روستایی بدون نیاز به هزینه تبلیغات، تنوع در مشتریان و روش های فروش، شناخته شدن محصولات برای مشتریان، قابلیت بررسی آمار خرید و فروش هفتگی، ماهانه و سالانه و ده ها مزیت دیگر اشاره کرد. مخاطبان بازار الکترونیک روستایی بازارده روستائیان، عشایر، کشاورزان و باغداران، دامداران، گلخانه داران و بنکداران، فروشندگان اقلام کشاورزی، شرکت های تعاونی، تولیدی و فروشگاه های زنجیره ای و تولید کنندگان و فعالان عرصه صنایع دستی و در نهایت عموم مردم هستند.
محصولات عرضه شده در بازار الکترونیک روستایی در شش عرصه کلی شامل محصولات دامی شامل طیور، دام و آبزیان محصولات باغی شامل میوه زراعی شامل حبوبات، غلات نهاده هایی مانند کود و بذر و صنایع دستی مانند سفال و سرامیک و همچنین فرآوری مانند رب، کشک خواهد بود بازارده همچنین با پشتیبانی دقیق تلاش دارد تا ساده ترین روش برای دسرسی به صفحات خرید و فروش را برای کاربران مهیا سازد و در گوشه گوشه استان سمنان امکان استفاده از بازار الکترونیک روستایی را فرآهم آورد. این بازار همچنین نیاز به ساخت ایمیل و داده های هویتی از این دست که عمدتاً برای روستائیان و کشاورزان دشواری هایی را پدید آورده، نیست و در ان تلاش شده تا همه چیز با چند کلیک ساده در دسترس باشد.
بازارده همچنین امکان مقایسه قیمت محصولات، اطلاعات علمی متناسب با محصولات کشاورزی، افزایش آگاهی کاربران، امکان جستجو بر حسب محصول یا شهر و شهرستان، امکان ثبت آگاهی تبلیغاتی، پیش فروش محصولات روستایی، امکان درج متراژ زمین کشاورزی و تناژ محصول و ... را فراهم کرده تا فضایی مناسب برای معرفی کسب و کارهای نوپای روستایی باشد. بازارده برای نخستین بار راهی را آغاز کرده که در آن بجای فروش محصولات به روستا، کالاها و خدمات تولیدی در روستاها خریداری شود. سال ها است که ارگان ها و نهاد های فراوانی همواره کوشیده اند تا به روستا اقلامی مانند بذر و کود و ... را بفروشند در صورتی که بزرگترین مشکل روستا خرید محصولات تولیدی است لذا نیاز روستاها امروز بازار است.
خرید از روستا، تضمین اصالت و سلامت